CAMPING KLAREBEEK - OUDDORP AAN ZEE

Stacaravanpark aan de rand van de Westduinen


VERKOOP


Onderstaand treft u een overzicht aan van de thans te koop staande caravan(s) en/of chalet(s) op ons terrein:


STANDPLAATS NR. 22 (VERKOCHT):

Splinternieuw chalet van het merk Globus met lessenaarsdak. Afmeting 9.30 x 3.85. Op een standplaats van ca. 130 m2. Met nieuw schuurtje (composiet van Keter). Dit chalet heeft door het lessenaarsdak een extra hoog plafond en is voorzien van centrale verwarming met radiatoren en thermostaat. Onderzijde is reeds afgetimmerd met kunststof beplating. Wordt instapklaar opgeleverd. Tuin kan naar eigen wens worden ingericht.

Indeling: entree, open keuken met magnetron, koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak en vaatwasser. Royale living met hoekbank, losse salontafel, eethoek en stoelen. Sierhaard met afstandsbediening. Slaapkamer met 2 losse bedden en 2 kasten. Badkamer met wastafel, spiegelkast, hoge kast en half ronde douchecabine met thermostaat kraan. Ouderslaapkamer met losstaand bed (1.60 x 1.95), nachtkastjes en kastenwand. Apart toilet met opstelling c.v.-ketel. Chalet is verder voorzien van dubbele beglazing, raambekleding, pvc-vloer, muggenhorren in slaapkamers, buitenverlichting en USB-stopcontacten.


De huurprijs van deze standplaats voor 2020 bedraagt € 2.340,--. Dit bedrag is inclusief lokale belastingen, vuilafvoer en voorschot voor verbruik elektra en water.

KOOPSOM CHALET nr. 22: VERKOCHT

************************************************************************************************************************************

STANDPLAATS NR. 31 (VERKOCHT):

Splinternieuw chalet van het merk Globus. Afmeting 9.30 x 3.85. Op een standplaats van ca. 120 m2. Ligt aan het einde van een pad; dus veel privacy en met prachtig uitzicht over de Westduinen. Met nieuw kunststof schuurtje (Keter). Onderzijde is reeds afgetimmerd met kunststof beplating. Wordt instapklaar opgeleverd. Tuin kan naar eigen wens worden ingericht.

Indeling: entree, open keuken met magnetron, koelkast, gaskookplaat, afzuigkap en spoelbak. Royale living met hoekbank, losse salontafel, eethoek, 4 stoelen en Truma gaskachel. Slaapkamer met 2 losse bedden en 2 kasten. Badkamer met wastafel, spiegelkast, hoge kast en half ronde douchecabine met thermostaat kraan. Ouderslaapkamer met losstaand bed (1.60 x 1.95), nachtkastjes en kastenwand. Apart toilet met opstelling geiser. Chalet is verder voorzien van dubbele beglazing, raambekleding, pvc-vloer, binnen- en buitenverlichting en USB-stopcontacten.
De huurprijs van deze standplaats voor 2020 bedraagt € 2.320,--. Dit bedrag is inclusief lokale belastingen, vuilafvoer en voorschot voor verbruik elektra en water.

KOOPSOM CHALET nr. 31: VERKOCHT 


Algemene informatie standplaatsen:

- het meenemen van één hond per standplaats is toegestaan

- WIFI kosteloos voor onze gasten

- de camping is dit jaar geopend vanaf donderdag 26 maart tot en met zondag 25 oktober 2020.